LAJME / E Mërkurë 1 Dhjetor 2021, 16:04

Historia e 30-vjeçares ѕhqiрtare: Вurri ma рru tjetrën në krevat, fIinim baѕhkë dhe thoѕhte qe…

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë një grua 30-vjeçare e cila është martuar në moshën 17 vjeç me da shuri.

Nga marrëd hënia erdhi në jetë një vajzë e cila tani është 11 vjeç.

Ajo rrëfen se celebrimin e ka bërë pas lindjes se vajzës e cila ka mbiemrin saj.


Aktualisht vajzën e mban ba bai i saj, pra gjyshi. 30-vjeçarja rr ëfen se u n da nga

burri i parë sepse ishte xh eloz dhe në vitin 2013 krijoi një tjetër marrë dh ënie nga e

cila erdhi në jetë një vajzë tjetër e cila është 8 vjeç