LAJME / E Hënë 10 Qershor 2024, 22:10

Do shkriheni së qeshuri, njihuni me “Rozë dhe Jack” në versionin Dijonis dhe Buçko

Pjesa e fundit e filmit hollivudian “Titanik” është improvizuar mbrëmjen e së dielës në “Ferma VIP” nga Buçko dhe Dijonisi.

Teksa ai bën rolin e Jack, në rolin e Rose ka marrë arushin e Baby G.

Ndërkohë që Dijonisi i shoqëron në piano me kolonën zanore të “My heart will go on”.

Buçko ka kërkuar edhe vëmendjen e fermerëve të tjerë për të parë pjesën që ai po improvizon.