KURIOZITETE / E Hënë 21 Qershor 2021, 13:01

Zgjidhni një letër dhe zbuloni se çfarë thotë orakulli juaj për nesër

Papritmas vjen një ditë e re dhe ne kemi mundësinë të fillojmë diçka të re, të korrigjojmë gabimet që kemi bërë dje dhe të kalojmë nëpër të gjitha ëndrrat tona që duam të realizojmë.

Orakulli i sotëm na sjell një mesazh shumë të rëndësishëm për vendimin, përgjegjësinë dhe vendosmërinë.

Kur na dëmtojnë, ne kemi dy rrugë. Njëra është të ndërtojmë një mur në zemrën tonë, të mos ndjejmë më. Tjetra është krijimi i mjeteve bazuar në atë që ka ndodhur.

Kjo ditë e re do të jetë shumë e dobishme për të zgjedhur një nga rrugët dhe për të marrë përgjegjësinë për vendimin. Me të parën, vetë-mashtrimi dhe hidhërimi do të jenë shokët tuaj. E dyta është për trimat dhe ata plot besim në shërimin personal.

Fajësimi i të tjerëve për atë që na ndodh në jetë është pothuajse një zakon i vështirë për t’u parë qartë. Kjo është arsyeja pse ne dëgjojmë se ish i dashuri ishte i keq, që prindërit i keqtrajtuan ata, që shoqëria nuk na janë dhënë mundësi, që një mik na ka tradhtuar, që shefi është i padrejtë.

Ndërsa disa nga këto situata janë shpesh të vërteta, është koha për të marrë jetën në duar dhe për të marrë nën kontroll atë që duam për veten tonë.

Kjo ditë e re është ideale për ta realizuar dhe ndryshuar atë. Sepse në fund e fundit gjëja spektakolare për jetën është se gjithçka varet nga ne, se ne mund të jemi ndryshimi që duam të shohim.

Unë jam përgjegjës për atë që mund të bëj dhe atë që mund të kontrolloj.

Momenti kur do të përpiqem të bëj diçka që nuk është në duart e mia do të jetë kur këto emocione të pakëndshme fillojnë të dalin në sipërfaqe. Nëse do ta kuptoja që përgjegjësia ime shkon aq sa mund ta kuptoj, nuk do të isha skllav i ankthit.

Nëse do ta kuptoja që unë jam personi me të cilin do të jetoj gjithë jetën time dhe se duhet të jem besnik dhe për të cilin duhet të ndjehem përgjegjës, nuk do ta haja demonin e fajit.