LAJME / E Shtunë 26 Dhjetor 2020, 17:05

Zi e madhe/ Gazetarët e njohur humbin vajzën 9-muajshe: E mori sëmundja e ligë

Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po vajtojnë për hu mbjen e vajzës së tyre 9-muajshe, Francesca. Ajo vd ïq në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán cerin.

Andrew Kaczynski's 6-Month-Old Daughter Has Rare Brain Tumor | Heavy.com

?Ne jemi zemërth yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v dïq natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,? shkroi ai në Twitter.

?Do të ketë gjithmonë një boshllëk i madh në zemrat tona për të. Ne jemi shumë mirënjohës që kemi njohur dashurinë e saj. Francesca të duam ?. Në shtator, Kaczynski njoftoi se fëmija i tyre ishte diagnostikuar me një ?tumor të trurit jashtëzakonisht i rrallë dhe shumë ag resiv?.

Në prag të Krishtlindjes, Kaczynski shkroi në Twitter duke kërkuar lutje dhe ?shpresë për një mrekulli të Krishtlindjes? për familjen e tij, por duket se nuk kishte asgjë që mund të bëhej për ta mbajtur në jetë të voglën.