LAJME / E Enjte 9 Maj 2019, 17:05

Receta më e fuqishme për të hequr dhjamin

RECETA ? 1 gotë me ujë apo qumësht kokosi, ose 2 lugë gjelle me vaj kokosi (kokosi shërben për të mbrojtur mëlçinë, për të forcuar muret qelizore si edhe për të mbrojtur organet jetike). ? 1/2 avokado (për të përmirësuar funksionin e mëlçisë, gjakut, muskujve)

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

? 1 dorë spinaq (na siguron Vit A, C, K). ? 1 lugë kafeje me fara Lini ose Chia (na sigurojnë fibra & Omega-3).

? 1 banane ose luleshtrydhe për të përmirësuar shijen Përgatitja:Hidhini të gjitha në mixer/blender dhe përziejini derisa të bëhet një masë kremoze. Pijeni çdo mëngjes esëll për rezultate fantastike.