SHËNDET / E Diel 18 Prill 2021, 21:09

Mos e shtyni shumë, thjesht lëreni siç do të vendosnit një kufje : Kjo metodë do të shëroj një nga problemet më të mëdha që prek pothuajse të

Hudhra është një përbërës i përdorur kudo në botë në gatim, falë aromës së fortë dhe shijes së mirë. Hudhra ndihmon në përmirësimin e funksionit të sistemit imunitar. Nëse sëmureni shpesh, atëherë të shtoni hudhër në dietën tuaj është një ide e mirë.

Përveç kësaj, hudhra konsiderohet si një antibi otik dhe agj ent anti inflamator shumë i mirë, prandaj është shumë efektive të vendosni një thelb hudhër në vesh për të kuruar infe ksionet dhe dhi mbjet e shpeshta të kokës.


Këtë gjë është mirë ta bëni para se të flini dhe ta lini hudhrën gjithë natën në vesh. Si të përdorni hudhra për të ndaluar dhi mbjen nga infe ksionet për 15 minuta dhe të pastroni inf eksionin tërësisht brenda 48 orëve:

Prisni një thelb të vogël hudhre.

 

Mbështilleni atë pjesë me një letër.

Vendoseni hudhrën e mbështjellë në kanalin e veshit. Mos e shtyni shumë, thjesht lëreni siç do të vendosnit një kufje, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.