LAJME / E Mërkurë 7 Prill 2021, 21:09

(Video që të rrëqeth shpirtin) 15-vjeçari shqiptar dha shpirt, pasi babai u zu për një copë tokë/ Ky i fundit është rënd

Një ngjarje t ragjike ka ndodhur në Gradicë të Drenasit ku një 15-vjeçar u v ra ndërsa babai i tij u p lagos pas një mosmarrëveshje me fqinjët e tyre. Shkuan në pyll për dru. Por, prerja e tyre ishte fatale, për A.


Muja 15 vjeçar që mbeti i v dekur dhe babain e tij Bekim Muja që u pl agos . 15-vjeçari që mbeti i vdekur, është djali i vetëm i familjes, kurse baba i tij është në gjendje të r ëndë dhe po trajtohet në QKUK.