LAJME / E Premte 11 Qershor 2021, 16:04

Urdhri i Вiden рër të korruptuarit në Shqiрëri, Meta e mbështet: Ky duhet të jetë рrioritet i të gjithëve

Gjatë konferencës për media që dha ditën e sotme, Presidenti Meta ka komentuar edhe urdhrin ekzekutiv të presidentit të SHBA Joe Biden, për bllokimin e pronës dhe ndalimin e hyrjes në Shtetet e Bashkuara të Amerikës të personave që kontribuojnë në destabilizimin e Ballkanit Perëndimor.

I pyetur nëse ka një informacion për emrat të cilat shtynë Biden të marrë këtë vendim, Meta u shpreh se nuk ka asnjë emër.


Kreu i Shtetit ka përshëndetur urdhrin ekzekutiv të Presidentit, duke thënë se lufta kundër korrupsionit duhet të jetë një prioritet i të gjithëve.“Nuk kam asnjë emër, mund t’ju them që kemi firmosur dhe kemi bërë publike marrëveshjen e ekstradimit. Mbështesim çdo iniciativë në këtë drejtim kaq pozitiv. Lufta kundër korrupsionit duhet të jetë një prioritet i të gjithëve”, tha Meta.
Top Channel