LAJME / E Hënë 26 Shtator 2022, 14:02

Ulet në gjunjë me kutinë e unazës, Dj Pm i bën Sarës të papriturën

Sarah dhe Pajtimi ishin të ftuar së bashku në dasmën e një miku, ku Dj gjatë mbrëmjes i ka bërë një të papritur Sarës.

PM ka shkruar pranë saj me një kuti unaze i ulur në gjunjë. Ky veprim emocionoi Sarën, por nuk doli siç e priste. Kutia ishte bosh dhe e gjitha ishte një lojë.

Pas këtij momenti të gjithë ia plasën të qeshurave dhe Sara gjithashtu u çlirua nga emocionet.