LAJME / E Shtunë 6 Mars 2021, 12:12

U zunë kush gatuan më mirë gratë e Pogradecit apo Korçës, shqiptari i merr jetën kunatit

Ngjan e pabesueshme, por bujaria dhe mikpritja , me të cilat ne shqiptarët krenohemi mund ta kthejnë një ambient feste në një skenë kr imi.

Ky është përfundimi hetimor i prokurorit Albert Demirneli ndaj 34 vjeçarit Klajdi Shundi që përfundoi nën gjy kim për vr asje në familje. Konf likti ver bal thekson prokurori e ktheu festën mes krushqish, pasi ata u gri nden me njëri-tjetrin nëse traditat e mikpritjes por edhe menunë , i kishte më të pasura zona e Korçës apo e Pogradecit.

Teksa asnjëri nuk lëshoi PE nga qëndrimi i tij, në pije e sipër theksohet në dosjen që TCH disponon KLAJDI Shundi e që lloi me thi kë kunatin e tij Vladimir Zvezhda, i cili ndërrroi jetë në spital.

Nga vend ngjarja, në fashikull për këtë alibi prokuroria radhiti dëshmitë e familjareve si dhe videon nga këtu ku të afërmit dalin nga festa të shqetësuar.

Të afërmit tregojnë se ishin ftuar nga i aku zuari , jo vetëm për të festuar ndërrimin e viteve, por edhe sepse Klajdi Shundi kishte blerë shtëpi të re.

Filluam të festojmë dhe pimë disa gota vere thotë njeri nga të afërmit dhe kur po flisnim për traditat e zonës , madje nëse menuja e Korçës ishte më e pasur se e Pogradecit, Klajdi i kërkoi viktimës që të flisnin me radhë dhe të dëgjonin njëri-tjetrin.

Kjo gjë u përsërit disa herë shton Roland Nurqe që kujton se në këto çaste vik tima u ndje i ofenduar dhe braktisi festën së bashku me fëmijët dhe bashkëshorten. Por pas sekonda më vonë, autori është telefonuar nga mbesa e vogël që i kërkoi ndihme . Nga sa rrëfejnë të afërmit , ai u revoltua, mori thi kën nga kuzhina dhe doli jashtë ku dhe e god iti bashkëshortin e të motrës.