LAJME / E Premte 21 Janar 2022, 22:10

“Të lutem shumë se po fyen publikun…”, Arbana Osmani ‘përplaset’ me Monika Lubonjën

Monika Lubonja dhe moderatorja Arbana Osmani janë përplasur me njëra-tjetrën dhe shkak është bërë Iliri.

Arbana: Monika perse ke zgjedhur Ilirin si me pak te preferuarin?

Monika: Jo nuk është ashtu Arbana. Nuk ishte ashtu pyetja.

Arbana: Monika, po thua qe i qëndron apo nuk i qëndron asaj që the?

Monika: Jo nuk më kuptuat. I rri asaj që kam thënë. Pyetja e BB ishte “me kë e ke lehtësisht të vazhdosh qëndrimin në shtëpi nëse largohet?” Unë kam zgjedhur Ilirin. Nuk ishte pyetja kush është më pak i preferuari.

Arbana: Të lutem Monika se po fyen një publik të tërë që e ka kuptuar dhe ti thua nuk e kam kuptuar.

Monika: Të lutem Arbana se nuk ofendoj askënd. Por nuk jemi pyetur kush është më pak i preferuari.

Arbana: Kjo nuk është e drejtë Monika, sepse po luan pak me fjalët.