LAJME / E Hënë 1 Mars 2021, 19:07

Po bënin piknik por fëmija desh i iku prindërve, për pak mund të jepte shpirt: Oooo ikni shpejt që aty…largohuni

Një familje me tre anëtare kishte zgjedhur një vend të rre zikshëm për të bërë piknik.Ata kishin ngritur tendën buzë gr eminës në Cleveland Way,, e cila kohët e fundit kishte pësuar rrësh qit je dherash.

Fatmirësisht po licia britanike në North Yorkshire e pikasi dhe e eva kuoi në kohë familjen me dy prindërit dhe një fëmijë të m itur.
Menjëherë pas ngjarjes au toritetet vendase l ëshuan një deklaratë ku nd alonin piknikun apo afrimin në atë zonë.