LAJME / E Enjte 10 Qershor 2021, 20:08

Përzijini bashkë aspirinën dhe mjaltin : Përbërja e cila për 10 ditë do t’iu bëj të dukeni sikur të ishit 20 vjece

Përdoreni këtë mjekim popullor në fytyrën tuaj për të zgjidhur problemet e mëdha të fytyrës. Kjo maskë kthen fytyrat me proble ma tike, në të bukura dhe plot jetë.

Para se ta vendosni në fytyrë ju këshillojmë të bëni një provë të vogël te krahu, nëse ju bën ale. rgji dhe nëse nuk pësoni asnjë reaksion atëherë mund të vazhdoni me proçedurën.

Coptoheni aspirinën në një tas qelqi. Hidhini ujin dhe i përzieni mirë. Hidh një lugë mjaltë dhe i përzieni sërish.

Aplikojeni maskën në një fytyrë të pastër dhe mbajeni për 10 minuta. Fërkojeni pak dhe shplaheni. Kjo maskë duhet të përdoret 2-3 herë në javë.

Pas 10 ditëve do vëreni ndryshime të mëdha në fytyrën tuaj,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.