LAJME / E Enjte 13 Maj 2021, 16:04

O Zot i madh si mundi? Vajza 9 vjeçe qan me të madhe dhe i tregon të gjitha: S’iki më te shtëpia e mamit, njerku hoqi pantallonat e veta, tani mua më dhe mb shumë këtu poshtë

Një video, ku një vajzë 9-vjeçare tregon se çfarë i ka bërë njerku i saj të prek shumë. Vajza nga Amerika me emrin Sophie, tregon se nuk do të shkoj më në shtëpinë e nënës së saj, pasi njerku i saj si thotë ajo me fjalët e veta, ka ulur pantallonat e tij, para saj dhe i ka fut ”gjënë e madhe që kishte mes këmbëve”.

Psikologët tregojnë se vajza ende nuk e ka kuptuar se çfarë ka ndodhur dhe se po kaloj një stres të madh emocional.

Sophie u ankua për dh imbje në pjesët e saj i ntime. Ajo ia tregoi babait biologji, këtë gjë dhe më pas ai e çoi për vizitë. Por vajza kishte fri kë se mos mjekët do e fotografonin siç kishte bërë njerku i saj. Vajza e vogël mes lotësh ka thënë:

Nuk dua të iki më te shtëpia e mamit. Nuk dua, më d hemb shumë aty poshtë. Ai më ka prekur dhe thotë do mbaroj punë me ty.”

He timet kanë nisur, por ka dy shime se nëna e 9-vjeçares mund të ketë ditur çdo gjë dhe sërish ka heshtur.