LAJME / E Martë 23 Shkurt 2021, 11:11

Makina u bë copa-copa pasi doli nga rruga, shqiptari jep shpirt në vend në Greqi

Një ngjarje tra gj ike është regjistruar mbrëmjen e djeshme në Halkidiki të Greqisë, ku një 42-vjeçar shqiptar humbi jetën në ak si dent me makinë.


Ngjarja ndodhi pak jashtë Ierissos. Sipas mediave vendase, shqiptari humbi kontrollin e mjetit dhe doli nga rruga duke u për plasur me një pemë.

Përp lasja ka rezultuar f atale për shqiptarin, i cili humbi jetën në vend. Mediat greke nuk e bëjnë të ditur identitetin e tij.