LAJME / E Enjte 23 Shtator 2021, 21:09

Kozak Braçi merret me forcë në makinë, i marrin “Instagramin” dhe e turpërojnë (Video)

Policia e Tiranës është sinjalizuar këtë mbrëmje për marrjen me forcë të një personi.

BW” mëson se dyshohet të jetë marrë me forcë në makine4 Kozak Braçi, i njohur si mbreti i “Instagramit”.

Forca të shumta policia kanë mbërritur në zonën e Alliasit dhe po kryejnë verifikime.

Kanë qenë familjarët e Kozak, të cilët kanë denoncuar në polici rrëm bimin e tij.

Ndërkohë, menjëherë pas denoncimit dhe vënies së policisë në lëvizje, në rrjetin social “Tik Tok” po qarkullon një video, ku Kozak shihet në një makinë me disa persona të tjerë, të cilët e godásin, e shájnë dhe e detyrojnë të thotë fjalë banale.