LAJME / E Enjte 23 Qershor 2022, 12:12

Florjan Binaj publikon pamjet dhe tregon çfarë po ndodh në Tiranë, bën parashikimin e frikshëm

Aktori i njohur Florjan Binaj është shumë aktiv kur bëhet fjalë për të mbrojtur kauzat sociale.

Së fundmi ka ngritur shqetësimin e tharjes së pemëve në Tiranë.

“Tharja e pemëve tregon që ujërat nëntokësorë janë ndotur.

Radhën e kanë njerëzit po vazhduam kështu”, shkruan Binaj në Instagram.