LAJME / E Martë 21 Mars 2023, 19:07

“Do bëhet një përmbledhje e të gjithë situatave”/ Luizi paralajmëron Kiarën për ‘Prime-in’ e sotëm: Të jemi të përgatitur…

Mëngjesin e sotëm Kiara dhe Luizi teka ishin duke pirë kafen e mëngjesit kanë diskutuar për spektaklin e madh të së martës.

Gjatë bisedës së tij Luizi i ka thënë Kiarës që duhet të jenë të përgatitur sepse mund të bëhet një përmbledhje e të gjithë situatave që kanë ndodhur në shtëpi gjatë këtyre ditëve.  

“Do bëhet një përmbledhje e të gjitha situatave të jemi të përgatitur”- tha Luizi.

Kujtojmë se çdo prime diskutohen çështjet më të nxehta që kanë ndodhur në shtëpi ndërkohë që banorët ballafaqohen me njëri-tjetrin dhe sqarojnë pakënaqësitë që kanë.

Nuk dihet nëse Luizi e ka thënë këtë gjë për veten e tij apo për të përgatitur Kiarën, megjithatë mbetet për tu parë sot në mbrëmje.