LAJME / E Mërkurë 7 Prill 2021, 21:09

Djali i vogël qan me të madhe, na e k ëputi shpirtin: Nuk e di kur jam, ata më lanë vetëm në rrugë

Një djalë i vogël emigrant në Texas ka kërkuar ndi hmë. Atë e larguan nga Rio Grande.

“Isha me një grup njerëzish dhe ata më lanë mua vetëm dhe unë tani nuk e di ku jam”, i tha vogëlushi në gjuhën spanjolle një o fice ri.

Djali është një nga ata fëmijët që kalojnë çdo ditë i pashoqëruar nga prindërit duke u futur ne ShbA.