LAJME / E Hënë 1 Mars 2021, 19:07

Dhimbje dhe lot te familjarët/ E reja jep shpirt ne krevat, burri nuk përmbahet nga e keqja që i ndodhi: Më la mua dhe djemtë vetëm, pse o Zot

Noleen Thompson, nga West Belfast, vd iq disa ditë pasi doli pozitive me koronavirus, duke lënë pas dy fëmijët e saj.
Partneri i Noleen Martin e gjeti atë pa ndj enja në shtrat të Mërkurën, njoftoi Belfast Live.

Ajo la pas dy djemtë e saj, Jakobin pesë vjeçar dhe Reece tetë vjeçare, si dhe nënën dhe babanë e saj, Noreen dhe Paul, dhe tre vëllezërit e motrat e saj.

Familja e saj thuhet se është shk atërruar me vd ekjen e Noleen.
Xhaxhai i Noleen Sean tha se partneri i saj Martin kishte thirrur u rgjencën të mërkurën pasi gjeti partneren e tij në shtrat, duke mos marrë fr ymë.
“Tra gjikisht, ajo ndë rroi jetë,” tha ai.