LAJME / E Enjte 30 Maj 2019, 19:07

Parashikimi i motit, e premte 31 maj 2019

Orët në vijim të kësaj të enjte paraqiten ne ndikimin e kthjellimeve dhe vranësirave të cilat gjenerojne shira në zonat verilindore.Parashikohet që edhe dita e premte të jetë në ndikimin e motit të kthjellët dhe vranësirave ku herë pas here do të gjenerojnë rrebeshe shiu afat-shkurtër.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Era do të jetë me drejtim Perëndim me shpejtësi 10-15 m/sek në bregdet. Valëzimi i forcës 5 me lartësi vale 1,0?2,0 metër në det të hapur.Temperaturat e ajrit vijojnë konstante duke bërë që ekstremumet ditore të luhaten nga 9 gradë minimalja në Peshkopi deri në 28 gradë më e larta në qytetin e Kuçovës.

Orët në vijim të kësaj të enjte paraqiten ne ndikimin e kthjellimeve dhe vranësirave të cilat gjenerojne shira në zonat verilindore.Parashikohet që edhe dita e premte të jetë në ndikimin e motit të kthjellët dhe vranësirave ku herë pas here do të gjenerojnë rrebeshe shiu afat-shkurtër.

Era do të jetë me drejtim Perëndim me shpejtësi 10-15 m/sek në bregdet. Valëzimi i forcës 5 me lartësi vale 1,0?2,0 metër në det të hapur.Temperaturat e ajrit vijojnë konstante duke bërë që ekstremumet ditore të luhaten nga 9 gradë minimalja në Peshkopi deri në 28 gradë më e larta në qytetin e Kuçovës.