LAJME / E Shtunë 25 Maj 2019, 18:06

Doktori austriak habit botën: Kam gjetur ilaçin që shëron kancerin për 42 ditë

Rudolf Breuss e ka kaluar të gjithë karrierën e tij në kërkim të një shërimi për kancerin dhe pas shumë vitesh kërkime ai ka gjetur ilaçin. Ai ka dalë në përfundimin se kanceri shërohet vetëm nga një dietë, e cila zgjat vetëm 42 ditë.

Kjo dietë i ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra njerëzve që luftojnë me sëmundjet kancerogjene që prej vitit 1980.?Trajtimi përfundimtar i kancerit nga Bress? quhet dieta, e cila përfshin konsumimin e sa më shumë frutave dhe perimeve, të cilat ju duhet t?i konsumoni për 42 ditë me radhë.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Qelizat e prekura nga kanceri kanë një metabolizëm të ndryshëm nga ato të shëndetshmet, kështu që dieta e Breuss ka si qëllim të ?vdesë? qelizat e sëmura dhe të ndihmojë ato normalet që të lulëzojnë.