LAJME / E Diel 12 Maj 2019, 19:07

Vuani nga gastritis? Kurojeni duke e përdorur në këtë mënyre lëngun e orizit

Stomaku është organ i prirur për t?u prekur nga infeksione dhe sëmundje të tilla si gastriti, i cili përkufizohet si inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe ?kontakton? me ushqimet.

Është një sëmundje që shihet të zhvillohet sidomos tek të moshuarit, në formë kronike. Një nga mënyrat më efikase për të kuruar gastritin është dhe lëngu i orizit, i cili lehtësisht mund të përgatitet në kushte shtëpie nga vetë ju.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Çfarë të bëni:

Hidhni 2 grushte oriz në 1 litër ujë.

Pas zierjes, kulloni ujin dhe lëreni të ftohet.

E konsumoni (ujin e mbetur) çdo ditë derisa të vini re se gjendja juaj është përmirësuar! Keshillohet ta konsumoni një herë në ditë, pas vaktit të mëngjesit.