LAJME / E Enjte 2 Maj 2019, 16:04

Një këshillë nga letrat. Zgjidh njërën

Letra e parë

Nëse pyesni veten për përpjekjet që po bëni për diçka që nuk funksionon, atëherë e dini të përplasni kokën tuaj në diçka mbi një gjë që shpesh nuk funksionon? Pse nuk funksionon? A keni pyetur ndonjëherë veten tuaj për këtë? Kjo është ajo që po ju thotë kjo letër misterioze.

Mund të jetë si një përpjekje e madhe e jashtme, ashtu dhe një përpjekje e brendshme e zhytur në konfuzion mendor, një prirje për pesimizëm dhe negativizëm. Veproni me kujdes dhe pyesni veten për gjërat që ndoshta po shkojnë në mënyrë të dyshimtë, dhe kujdes me mendimet tuaja.

Ekziston edhe ndjenja se gjërat janë kundër jush, kundër qëllimeve tuaja. mos krijoni konfrontime me askënd. Bëni si kameleoni, nëse një ngjyrë nuk funksionon, ndryshoni ngjyrën!

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Letra e dytë

Ju keni gjithçka për të arritur qëllimet tuaja, gjithçka tjetër që ju nevojitet e keni shumë pranë. Mendjen dhe vullnetin tuaj për të fituar. Për t?u marrë me gjëra me logjikë dhe racionalitet, kjo letër e kërkon, nëse është shumë impulsive ose emocionale për ta menduar.

Mos sillni zhgënjim nga e kaluara në të tashmen, kjo do t?ju sjellë dhimbje dhe problemet e pazgjidhura duhet të ndreqen. Jini racionalë, por mos jini ekstremë, duhet të jeni 50/50, nuk mund të jeni 100% racionalë ose 100% emocionalë.

Nëse veproni në një mënyrë krejtësisht të ftohtë dhe të vështirë, gjërat shkojnë pa ngjyrë dhe ka gjëra që jo vetëm zgjidhen, por nëse veproni në mënyrë krejtësisht emocionale, ndoshta do të merrni vendime impulsive dhe të nxituara. Mundësitë do të dalin por do të duhet një përpjekje më e madhe nga ana juaj.

Letra e tretë

Eshtë një letër tranzicioni, e një kalimi nga ujëra të turbullta në ujëra më të pastra.

Megjithatë duhet të rrini larg nga gjërat e parehatshme dhe të pasigurta. Nëse keni një problem në marrëdhënie është tani momenti që të ulenid he të bisedoni hapur, komunikimi është gjëja më e mirë.