LAJME / E Mërkurë 1 Maj 2019, 12:12

Shkon të martohet me të dashurën, e martojnë me vjehrrin me zor

Një 35-vjeçar është kurorëzuar në martesë gabimisht me vjehrrin e tij. Ngjarja ka ndodhur në Manisa, Turqi ku Zekeriya Karatas dhe e dashura e tij 25-vjeçare Gulsah Yilmaz kishin shkuar në gjendjen civile për tu kurorëzuar në martesë, por kishte ndodhur çudia. Pasi ceremonia me familjarët kishte mbaruar, çifti kishte parë çertifikatën e martesës dhe ishin habitur kur kishin vërejtur se në vendin ku duhej të shkruhej emri i bashkëshortes, zyrtari i bashkisë kishte shkuar emrin e 56-vjeçarit Muzaffer Yilmaz, i ati i vajzës.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

?U habitëm të gjithë, edhe vjehrri u habit. Ndoshta jam njeriu i parë në botë që kurorëzohet në martesë me vjehrrin. U frikësuam fillimisht, por kur na thanë që do rregullohet u gëzuam?, u shpreh dhëndri.