LAJME / E Martë 16 Prill 2019, 22:10

Lyejini nënsqetullat me këto gjethe dhe nuk do të djersiteni më!

Shumica prej nesh priren të gjejnë mënyra të reja për të evituar djersitjen. Sidomos për nënsqetullat, pasi shenjat që mund të mbeten në bluzë mund të jenë jo të këndëshme estetikisht?

Ja një mënyrë parandaluese alternative, por tepër efikase që mund të bëhet edhe për ju zgjidhja perfekte.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Çaji i sherebelës: Nëse pini çaj sherebele, do të djersiteni më pak. Por, mund edhe ta lyeni zonën nën sqetull, duke parandaluar kështu shfaqjen e njollave të djersës në rroba.

E njëjta gjë vlen edhe për uthullën e mollës. Ajo vepron si deodorant, pasi është tepër efikase në shkatërrimin e baktereve. Mjafton t?i fshini sqetullat me një leckë, të cilën më parë e keni njomur në uthullën e mollës dhe njollat e djersës nuk do të jenë problem për ju!