LAJME / E Shtunë 2 Shkurt 2019, 00:12

Historia prekese e tre burrave te moshuar. Dashuria Pasuria Suksesi.

Një grua doli nga shtëpia dhe pa tre burra të moshuar me mjekrra të gjata e të bardha, ulur në oborrin e shtëpisë së saj. Nuk i njohu.

Ajo u tha: ?Nuk mendoj se ju njoh, por duhet të jeni të uritur. Ju lutem, ejani brenda të hani diçka?.

?A është brenda burri i shtëpisë??, pyetën ata.

?Jo?, u përgjigj gruaja. ?Ka dalë?.

?Atëherë nuk mund të hyjmë?, u përgjigjën ata.

Në mbrëmje, kur i shoqi erdhi në shtëpi, ajo i tregoi çfarë kishte ndodhur.

?Shko thuaju që jam në shtëpi dhe ftoji brenda!?

Gruaja doli dhe i ftoi.

?Ne nuk hyjmë në një shtëpi së bashku?, u përgjigjën ata.

?Pse??, pyeti gruaja.