LAJME / E Martë 3 Gusht 2021, 15:03

Zi e madhe/ Djali pa shpirt i merr jetën nënës…

Një tra gjedi familjare u shpalos mëngjesin e sotëm në Mikri Mantineia të Kallamatës. Djali v rau nënën e tij me t hikë dhe më pas u përpoq të bënte vetëv rasje.

Ai është një ish-i b urgosur psikiatrik 52-vjeçar, i cili sipas informacioneve ishte liruar disa ditë më parë, dhe herët në mëngjes ku jetonte me nënën e tij të moshuar në shtëpi, kapi një th ikë dhe g oditi nënën e tij 86-vjeçare.

Pastaj, sapo e kuptoi se çfarë kishte ndodhur, ai u përpoq t’i jepte fund jetës me të njëjtën t hikë.
Një forcë p olicie shkoi në vendngjarje dhe 52-vjeçarin ku dhe më parë me veprime te tij kishte shkelur ligjin.