LAJME / E Shtunë 15 Janar 2022, 15:03

Viti 2030: Ilir pse më nominove

Tokja dhe historia e tij kundër Ilirit brenda shtëpisë së Big Brother bëhen meme.

Foto flet shumë qartë, strategjia e Tokes jo vetëm nuk rezultoi ajo e duhura, por u kthye kundër tij.

Në fakt Tokja dje la shtëpinë e Big Brother VIP pas vetëm 10 ditë qëndrim brenda saj.

Meme e Tokes, BBV
Pasi doli nga shtëpia dhe mbërriti në studio ai tha se ndoshta ka gabuar kohën dhe vendin për t’i thënë Ilirit atë që i tha.

Praktikisht Tokja akuzoi Ilirin se nuk e kishte ndihmuar para 11 vitesh në një audicion në Romë, nuk e kishte përzgjedhur.

Iliri argumentoi që nëse nuk është përzgjedhur nuk e ka merituar e megjithatë nuk mund të vish të ma thuash pas 11 vitesh.