LAJME / E Shtunë 15 Janar 2022, 12:12

Tre banorët përfundojnë në nominim, ja për kë bëhet fjalë

Tre banorë të tjerë u nominuan këtë javë.


Nominimet janë kryer sipas mekanizmit të zinxhirit.

Arjola, si fituese e lojës së kutive, e nisi këtë strukturë.

Njëri pas tjetrit ata zgjodhën të preferuarit e tyre, derisa treshja e fundit dërgohet në nominim.

Egzona, Xheisara dhe Tani përfunduan në fund të zinxhirit.