LAJME / E Hënë 19 Prill 2021, 01:01

Ngjarje e rë ndë/ Makina merr para nënë e bijë, të dyja në gjendje k ritike për jetën në s pital

Një ak side nt ka ndodhur në Bulqizë, ku një nënë e fëmijë janë pë rpla sur nga një automjet.

Gruaja dhe fëmija janë në gjendje të r ëndë.

Ata priten të transportohen me helikopter drejt kryeqytetit për të marrë tr ajtim mj ekësor më të specializuar