LAJME / E Hënë 19 Prill 2021, 01:01

Ndodh në Tiranë, i sapoliruari nga bu rgu përplas makinën dhe tenton të vr asë një person

Një ngjarje kri.minale është parandaluar pasditen e sotme në Tiranë, pasi dy persona fillimisht janë përles.hur me gr.ushta dhe më pas situata, është agr.avuar deri në atë masë sa njëri nga personat, ka marrë makinën dhe ka sul.muar me mjet automjetin, e personit tjetër.

Situata ka qenë e nxehtë, është zgjidhur falë një agjenti policie, që është ndodhur krejt rastësisht në vendngjarje.


Efektivi i policisë ka parë të gjithë situatën, përpla.sjen fizike dhe më pas përpl.asjen e dy automjeteve, ku personi me bluzë të kuqe në mënyrë të vazhdueshme ka dashur ta g.odasë me makinën personin tjetër.

Pikërisht ky është momenti kur punonjësi i policisë i veshur civil, ka nxjerrë ar.mën e shërbimit dhe ka ndërhyrë menjëherë me qëllim neu.tralizimin dhe arr.estimin e tij.