LAJME / E Mërkurë 7 Prill 2021, 21:09

Na emocionuan! Nënë e bijë takohen për herë të parë pas 20 vitesh, e reja po martohej/ Mbani lotët

Një grua gjeti vajzën e saj që ishte zh duk ur që kur ishte e vogël. Ajo e gjeti në dasmën e djalit të saj, ku vajza ishte edhe nusja.

Nëna e dalloi të bijën nga një sh enjë që ka në dorë që nga li ndja. Të dyja panë njëra tjetrën dhe qanë me të madhe. Por nga ana tjetër dasma vazhdoi.

Ngjarja ndodhi në Suzhou, në provincën Jiangsu më 31 mars.