LAJME / E Hënë 1 Mars 2021, 15:03

Mos doli ndonjë skandal tjetër? Ana ka ikur me lot nga ”Për’puthen”, iu lut dhe Rinianit: Eja të lutem me mua

“Jam e trazuar”, kështu tha Ana pas gjithë kohës së gjatë që ka qenë në përputhen duke njoftuar largimin nga programi.

Por ndërsa shprehu se kërkon të largohet, kishte një propozim për Rinianin, që marrëdhënien e tyre të vazhdonin jashtë, por ai nuk pranoi.

Debati

Ana: Jam shumë e pre s ionuar, kam parë shumë komente ne gative. Unë do kisha dëshirë që njohjen tonë ta vazhdonim jashtë programi, se di sa i gatshëm je për këtë. Unë kam hum bur veten , s’di më ca dua unë

A është pëlqim, pr esion, kompleksim dhe nëse do rri akoma këtu do jem prapë e kompleksuar…