LAJME / E Hënë 21 Qershor 2021, 02:02

Mori një shalqi në treg : Gruaja mbeti pa fjalë kur e hapi dhe pa që ngjyra e tij ishte e

Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer ne shtepi pasi ka bere pazaret dhe ka parë që fruti i saj i preferuar qe mezi priste ta shijonte, nuk ishte siç ajo mendonte.

Gruaja sapo eshte rehatuar në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë dhe me tjeter perberje.

Ajo që e la më shumë të habitur zonjen ishte shija e shalqirit, e cila asaj iu duk se ishte jashtëzakonisht e mirë.

Por duhet te dini se Shalqni me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë por qe tek ne nuk konsumohet e as nuk kerkohet nga konsumatori,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.