LAJME / E Enjte 14 Tetor 2021, 02:02

Mαѕαkër, një реrson goоdet me hαrk dhe ѕhigjetα kαlimtarët, diѕα të νdekur

Disa të v rarë dhe të pla gosur në një sulm në qytetin Kongsberg në Norvegji pasi një person përdori një hark me shigjeta

për t’i su lmuar ata në rrugë. Policia njoftoi se incidenti ndodhi rreth orës 18:30 me kohën lokale.

Shefi i policisë tha se i dy shuari është kapur dhe duket se ka vepruar vetëm.

Raportohet se ai ka lëvizur në të gjithë qytetin dhe autoritetet kanë rrethuar disa zona të mëdha.

Raportet e mediave vendase thonë se sulmuesi nisi sulmin nga një supermarket.Ende policia thotë se numri i vi ktimave është i paqartë.

Të pl agosurit janë dërguar për trajtim në spitalet aty pranë.Dhjetëra automjete të urgjencës thuhet se janë në ven dngjarje, përfshirë ambulanca, makina policie dhe helikopterë.LAPSI.al