LAJME / E Hënë 18 Shtator 2023, 20:08

Kuiz/ A mund të gjeni se në cilin numër është parkuar makina?

Kuizet, testet psikologjike dhe iluzionet optike janë ndër gjërat e preferuara të përdoruesve të internetit. Asgjë nuk është më e kënaqshme sesa të jesh në gjendje të kuptosh se si funksionon një iluzion optik.

Nëse ju pëlqen të zgjidhni enigma, kjo e sotmja do t’ju bëjë të humbni gjumin. Enigma është bërë virale në Twitter dhe siç do ta shihni, e gjithë komploti është vendosur në një parking.

Pozicionet janë të numëruara siç do ta shihni, por në të vetmin pozicion ku është parkuar një makinë, numri nuk është i dukshëm. E gjeni dot kush është?

Përgjigja është jashtëzakonisht e thjeshtë, por mund të mos ju ndodhë. Shumica e përdoruesve kanë menduar mendimet më komplekse, por shumë pak kanë arritur të gjejnë përgjigjen.

Zgjidhja është pikërisht para jush dhe nëse e keni grumbulluar mendjen për ta gjetur atë, kushtojini vëmendje përgjigjeve poshtë postimit. Disa shkruajnë numrin “87” dhe aty qëndron përgjigja. Nëse po pyesni veten pse ky numër fsheh zgjidhjen, mjafton të themi se gjithçka që ju nevojitet për t’u siguruar që kjo është përgjigja e saktë është ta ktheni foton me kokë poshtë.

Tani të gjithë numrat janë në anën e kundërt, kështu që pozicioni para makinës së parkuar është “86”. Prandaj, pozicioni i enigmës që është “87” vijon, dhe pjesa tjetër vijon sipas rendit numerik./abcnews.al