LAJME / E Mërkurë 21 Korrik 2021, 22:10

“Ka vështirësi për të arritur orgazmën! Se di a mund ta përballoj”, 26-vjeçarja bën reagimin e befasishëm për seksin me partnerin

Një 26-vjeçare ka bërë një rrëfim të pazakontë për rubrikën “Deidre”.

Ajo ka treguar një moment të sikletshëm me të dashurin e saj.

“I dashuri im ka vështirësi për të arritur orgazmën. Duhet të jetë i dhunshëm gjatë seksit që të arrijë kulimin e kënaqësisë, dhe për këtë ia vendos fajin faktit që është bërë synet”- rrëfeu një 26-vjeçare për rubrikën “Deidre”.

Ajo u shpreh se për shkak të profesionit si infermiere është e vetëdijshme që bërja synet mund të shkaktojë humbje të ndjeshmërisë tek burrat por s’mund ta përballojë gjithmonë seksin e dhunshëm.

Ndërsa tregoi se partneri i saj i ka thënë që do përpiqet të jetë më i butë në shtrat, por kur vjen momenti për të bërë seks, bëhet sërish i dhunshëm.

26-vjeçarja tha se janë në një lidhje prej 6 muajsh dhe e do partnerin e saj, por nuk është e sigurt se sa mund të përballojë.