LAJME / E Mërkurë 13 Tetor 2021, 20:08

Hap derën e makinës, gruaja ia fut vrapit e tmerruar nga ajo që sheh në sedilje

Një ngjarje aspak e zakontë i ka ndodhur një gruaje. Madje ajo e përshkoi atë si frikën më të madhe që kish përjetuar në jetën e saj.

Gruaja kish dalë pë shoping, po kur u kthye një ‘mysafir’ ndodhej në sedilje.

Ishte një ari i zi që qëndronte i pa shqetësuar dhe ishte gruaja që i prishi ‘terezinë’.

Gruaja mbylli derën menjëherë dhe u largua me vrap, por ai e shtyu, zbriti dhe qetë-qetë u larguar për në pyje.