LAJME / E Martë 4 Maj 2021, 10:10

E fundit : Lista përfundmitare e shteteve ku ju mund të udhëtoni lirshëm por duhet që të keni parasysh që

Lista e shteteve që mirëpresin njerëzit e va ksinuar po rritet nga koha në kohë. Bërja e va ksinës po lehtëson kufizimet e udhëtimit në disa vende dhe është e vetmja mënyrë që udhëtarët të qarkullojnë lirshëm.


Megjithatë, edhe për qytetarët e vaksinuar, procesi i fluturimeve mbetet i ndërlikuar. Rregullat ndryshojnë nga një vend në tjetrin. Disa shtete refuzojnë lloje të caktuara të va ksinave, ndërsa të tjerët ende kërkojnë karantinim.

Thuajse në të gjitha rastet, udhëtarët duhet të va ksinohen plotësisht; pra të kryejnë të dy do zat. Ndaj, është e rëndësishme që të lexoni rregullat paraprake.

 


Më poshtë, lista e destinacioneve ku mund të udhëtoni lirshëm në Europë:

Kroaci, Qipro, Estonia, Franca, Gjeorgjia, Greqia, Islanda, Madeira, Portugali, Malta, Mali i Zi, Polonia, Sllovenia,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.