LAJME / E Hënë 27 Qershor 2022, 05:05

Del video e re: Ѕhikojeni çka i bën kësaj nхënëse në klasë рrofeѕori nga Peja

Pas publikimit të statusit nga pronari i Gazetës Sinjali, avokati Besnik Berisha, ku reagon a shpër ndaj mësimdhënësit të b iologjisë në Pejë, Adem Mustafaj, i cili u a rrestua nën d

yshimet për n gacmim se ks ual ndaj një nxënëse 13-vjeçare, në redaksi ka ardhur edhe një video tjetër, e cila shpërfaq një tjetër rast ngac mimi nga arsimtari i cili është në prag të pensionimit, raporton Gazeta Sinjali.

Në kushte anonimiteti, një nxënës ka dërguar një video në adresë të Sinjalit ku shihet se protagonist është pikërisht 64-vjeçari Mustafaj, i cili d yshohet se ka s ulmuar s ek sual isht një tjetër nxënëse gjatë orës mësimore.


Në video shihet arsimtari Mustafaj, i cili pa fije t urpi ka kapur një nxënëse për q afe dhe e tërheq nga vetja atë.