LAJME / E Hënë 21 Qershor 2021, 12:12

C’bëhet kështu/ Gruaja ja dredh në krevat me gjyshin: Burri flet i prekur: Tani djalin e atyre i bie ta kem xhaxha

Familjet mund të jenë tC; komplikuara, veçanërisht kur çiftet ndahen ose kur ka tradhëti.

Por ka situata mjaft të komplikuara si trungu familjar i këtij burri i cili zbuloi se djali i tij është në të vërtetë xhaxhai i tij. Një përdorues në TikTok ka treguar se e dashura e tij, nëna e fëmijës së tij, kishte pasur një lidhje me gjyshin e tij ndërsa ishin duke jetuar me të.


Zbulova se djali im ishte me të vërtetë xhaxhai im. Gjyshi im shkonte me të dashurën time gjatë gjithë kohës që po qëndronim me të. Nuk mund të besoj se çfarë prisja nga një njeri i cili kishte një familje tjetër përveç tonës”, ka thënë ai, duke shtuar se gjyshi kishte një histori të gjatë pabesie dhe jo ndershmërie në familje.

Ndërkohë ishin të shumtë ata që i shkruan dhe e ngushëlluan në lidhje me këtë tradhëti brenda familjes, ndërsa ky i fundit ka sqaruar se si e zbuloi të gjithë të vërtetën. Ai pretendon se e ka marrë telefonin e të dashurës teksa kjo bënte dush dhe ka zbuluar mesazhe e foto të ndryshme.