LAJME / E Hënë 26 Shtator 2022, 14:02

Ambasada Amerikane del me njoftimin e rëndësishëm, ja për çfarë bëhet fjalë

Ambasada Amerikanë në Tiranë, ka shpallur dy vende të lira punë. Personat e kualifikuar dhe të interesuar për t’ju bashkuar ekipit të Ambasadës Amerikane duhet të aplikojnë për të garuar për vendet e lira të punës.

Konkretisht vendet vakante janë me programin USAID:

Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi.

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin e Ambasadës Amerikane duke punuar me USAID në Shqipëri? USAID në Shqipëri ka shpallur dy vende të lira pune:

Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi

Për më shumë informacion mbi këto vende të lira pune dhe mënyrën si mund të aplikoni, ju lutemi klikoni <a href=”https://al.usembassy.gov/usaid-albania-solicitation-for-national-personal-service-contractors/”>këtu