LAJME / E Mërkurë 27 Janar 2021, 19:07

Albert Krasniqi vrit et nga i ati në Prishtinë, biznesmeni i njohur që u konfliktua Noizyn 4 vite më parë, i martuar me miss-in e Kosovës

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i vr arë sot në Prishtinë, ndërsa i dyshuari i kryesor i vra sjes është babai i tij. Ky i fundit është arrestuar dhe i është sekuestruar ar ma që dyshohet se është përdorur në këtë vra sje.

Ngjarja tra gjike ka ndodhur rreth orës 17:00 në rrugën “Ndue Perlleshi” në Prishtinë.

Albert Krasniqi ka qenë i martuar me ish miss-in e Kosovës, Besa Gashi, ndësa së fundmi ata i dhanë fund martesës së tyre, pasi kishin pasur kriza edhe në të kaluarën. Nga martesa e tyre ata kanë edhe një vajzë.


/ newsbomb.al