LAJME / E Shtunë 25 Maj 2019, 18:06

Zgjidhni një prej letrave, sepse ju pret një mesazh

Nëse zgjodhët: Letrën e parë. Kjo është një kohë e mirë për të bërë rezoluta. Merrni kohë për të medituar në ecjen tuaj të gjitha arritjet madje dhe humbjet. Çdo gjë vjen për t?ju mësuar diçka. Letrën e dytë. Energjia e dashurisë është në një ekuilibër i përsosur në jetën tuaj. Kënaquni! Kurdo që të jetë e mundur, tregoni ndjenjat tuaja të dhembshurisë dhe dashurisë me ata që doni. Përqafoni dhe puthni me dashuri.

Letrën e tretë. Ju duhet të bëni gjëra më objektive, veçanërisht kur filloni diçka të re. Vendosini të gjitha pjesët në tavolinë dhe analizoni mënyrën më të mirë për të kthyer ambiciet tuaja në realitet. Por, kini kujdes, shmangni racionalizimin e tepërt në mënyrë që të mos humbni kohë.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Nëse zgjodhët: Letrën e parë. Kjo është një kohë e mirë për të bërë rezoluta. Merrni kohë për të medituar në ecjen tuaj të gjitha arritjet madje dhe humbjet. Çdo gjë vjen për t?ju mësuar diçka. Letrën e dytë. Energjia e dashurisë është në një ekuilibër i përsosur në jetën tuaj. Kënaquni! Kurdo që të jetë e mundur, tregoni ndjenjat tuaja të dhembshurisë dhe dashurisë me ata që doni. Përqafoni dhe puthni me dashuri.

Letrën e tretë. Ju duhet të bëni gjëra më objektive, veçanërisht kur filloni diçka të re. Vendosini të gjitha pjesët në tavolinë dhe analizoni mënyrën më të mirë për të kthyer ambiciet tuaja në realitet. Por, kini kujdes, shmangni racionalizimin e tepërt në mënyrë që të mos humbni kohë.