LAJME / E Enjte 9 Maj 2019, 23:11

Pa e lyer me asnjë krem ja si të shëroni brenda ditës bycin e syrit/ 5 metoda natyrale

Thuhet e besohet se nëse një grua shtatzënë të sheh duke ngrënë, do të shfaqet një byc në sy.

Megjithatë këto janë bestytni dhe Living më poshtë do të tregojë shkakun e vërtetë të shfaqjes së bycit dhe disa mënyra natyrale trajtimi. Syri ka gjëndra që mund të bllokohen, ashtu si poret e lëkurës. Kur kjo ndodh, zona inflamohet e skuqet dhe mund të dojë disa ditë të shërohet.

Për të përshpejtuar këtë proces ja çfarë duhet të bëni:

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

1. Një nga gjërat më të mira që mund të bëni janë kompresat me ujë të ngrohtë për të ndihmuar nxjerrjen e infeksionit, grumbullimin e tij në maj, kësisojë do të thahet më shpejtë. Përdorni një leckë të pastër për 5 deri në 10 minuta disa herë në ditë.

2. Mos e prekni syrin me duar sepse rrezikoni të përhapni infeksionin.

3. Mos përdorni produkte makeup-i deri në momentin që byci të jetë zhdukur plotësisht. Nëse jeni lyer me laps gjatë kohës që syri ka qenë i infektuar , mpriheni mirë majin e lapsit.

4. Mbani syze sa herë të dilni në mënyrë që të shmangni pluhurat apo agjentët e tjerë të jashtëm.

5. Qeskat e çajit . Përbërësit antibakterial të çajit të gjelbër mund të ndihmojnë në shërimin e bycave të syrit. Medical Neës Today rekomandon përdorimin e qeskave të çajit pas përdorimit në vend të kompresave me ujë të ngrohtë.