LAJME / E Mërkurë 8 Maj 2019, 16:04

Keni këtë shenjë në krah ose tek kofshët? Mësojeni tani kuptimin e saj

Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit. E sipas ?Organic Healthy Food?, kjo vaksinë ishte shumë e zakonshme para viteve ?70.

Doktorvt përdorën një virus të gjallë Vaccinia për të shkaktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga virusi Variola, i cili shkaktone linë.

Pas kryerjes së vaksinimit, formohehe flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë.

Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar. Krahu injerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ?hartë?. Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Çfarë ndodh pas injektimit të vaksinës?

Në fillim shfaqet një ënjtje e vogël në vendin e vaksinuar dhe zgjat 6 deri në 8 orë. Më pas, pas 6-8 javësh të tjera shfaqet një ënjtje tjëtër, e ngjashme me pickimin e mushkonjave.

Kjo ënjtje fillon të rritet dhe formon një nyje që përhapet dhe çliron një lëng dhe krijon këtë shenjë.

Në perëndim, pas viteve ?70 lia u zhduk. Prandaj kjo vaksinë nuk u injektua më, përvec rasteve të veçanta kur individi e kërkontë vetë sepse virusi mund të ishte ende aktiv.