LAJME / E Premte 26 Prill 2019, 15:03

Ushqimi ideal për ata që vuajnë nga sheqeri në gj’ak

Dihet tashmë se vezët janë ushqyese dhe po ashtu janë një burim i shkëlqyer i proteinave.

Simptomat e sheqerit të lartë në gjak ndikojnë në vizion të dobët, verbëri, dëme nervore, sëmundje të veshkave dhe zemrës.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Ato te meshkujt mund të ndikojë në krijimin e impotencës. Duhet pasur parasysh se duhet të eliminoni ushqimet që rrisin nivelin e sheqerit në gjak. Një mënyrë efikase për rregullimin e nivelit të sheqerit të gjakut është kombinimi i vezëve të ziera dhe uthullës.

Image result for egg

Pastroni një vezë nga lëkura dhe hapni disa vrima në të. E vendosni në një gotë dhe hidhni në të uthull. Lini të qëndrojë gjatë gjithë natës. Në mëngjes, hani vetëm vezën dhe evitoni uthullën e mbetur. Gjatë mëngjesit pini një gotë me ujë të ngrohtë, në të cilën shtoni më parë një lugë gjelle uthull.