LAJME / E Hënë 22 Prill 2019, 21:09

Si të forconi shikimin me këtë vitaminë “bom’bë”

Vladimir Petrovich Filatov, mjek rus, kirurg dhe okulist, përveç terapive mjekësore dhe trajtimit të rregullt, këshilloi pacientët e tij të përgatisnin këtë përzierje të fuqishme.

Ky ilaç parandalon dobësimin e mëtejshëm të shikimit dhe përmirëson vizionin. Njerëzit filluan ta përdorin atë masivisht pas dëshmive të rezultateve pozitive, pasi kjo recetë u zbulua për pacientët.

Përbërësit:

Lëng limoni nga 3-4 limon

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

300g mjaltë

500g arra

100g xhel nga Aloe Vera

30 min para ngrënies, konsumoni 1 lugë nga kjo përzierje e fuqishme 3 herë në ditë. Duhet të konsumoni këtë përzierje për të të përmirësuar shikimin tuaj. Kjo vitaminë bombë do të rrisë gjithashtu imunitetin e trupit.

Lëng Aloe Vera jep efekte pozitive kundër problemeve kardiovaskulare, hemorroideve, tuberkulozit, inflamacionit në organet riprodhuese të femrës, çështjet e traktit gastrointestinale, sëmundje të veshkave. Aloe Vera nuk duhet të jetë më e vjetër se 2-3 vjet. K