LAJME / E Enjte 24 Janar 2019, 23:11

Zierja e lëkurës së patateve do të zgjidhë një nga problemet më të mëdha të femrave: Ja cilin

Pas kalimit të të 30-ave femrat hasen me një nga problemet më të ?mëdha? të tyre, thinjat. Në fakt ky është një kusht i cili ju ndodh të gjithëve, pavarësisht moshës. Dëshira e çdo femre do të ishte që ta menjanonte në maksimum këtë kusht ose të paktën të fshihte dukjen e tyre.

Megjithëse ekzistojnë produkte të shumta komerciale që mundësojnë fshehjen e thinjave, ne do t?ju paraqesim një më metodë natyrale që sipas dr Anthony Una, mjek në USA, thuhet se ka rezultuar efektive.

Merrni 2 kokrra patate dhe lajini bashkë me lëkurën. Qërojini patatet dhe lëkurën e tyre hidheni në një tenxhere sëbashku me gjysmë litrër ujë. Lërini të valojnë për disa minuta dhe me lëngun e krijuar shpëlajeni kokën 2 herë në javë.

[xyz-ihs snippet="You-tube"]